• slidebg1
  Aprèn francès amb nosaltres
  Cursos de francès presencials o online, intensius o extensius, en grup o particulars a Barcelona. Tria l'opció perfecta per a tu.

LinguaYa La teva Acadèmia de Francès a Barcelona

Cursos de francès intensius, extensius, online o presencials: tria l'opció perfecta per a tu.

Pràctica francès amb el nostre canal de Youtube!

https://www.youtube.com/c/LinguaYaFrancésenVídeo

Cursos de Francès a Barcelona Lingua Ya - Fundadora
Audrey Fundadora

Audrey va obtenir el Màster de Francès per a Estrangers de la Sorbonne a París l'any 2005 i començà a ensenyar francès a diversos llocs i països. L'any 2011 fundà Lingua Ya a Barcelona, una acadèmia de francès familiar i única, on pot compartir la seva experiència i el seu entusiasme per la llengua i cultura franceses.

Per què Lingua Ya?

Perquè som una Acadèmia de Francès única a Barcelona.

Lingua Ya és una escola de francès diferent de les altres. És també un lloc d'intercanvi, de trobades i d'interculturalitat. Lingua Ya té una estructura particular, sense cap ambició de convertir-se en una acadèmia d'idiomes qualsevol. Està gestionada integrament per professors nadius que comparteixen la mateixa filosofia d'ensenyament i respecte pels estudiants.

 • Cursos presencials o online
 • Grups molt reduïts: 7 alumnes online, 8 en presencial
 • Ensenyament d'alta qualitat a preus ajustats
 • Ambient familiar que et donarà confiança: parlaràs des del primer dia
 • Tots els professors són nadius, experimentats i amb diploma universitari
 • Progrés notable i ràpid
 • Activitats culturals en francès i préstec de novel·les en francès gratis
 • Localització cèntrica molt ben comunicada (Plaça Espanya)

Pràctica francès amb el nostre canal de YouTube

Belen lola

"Vaig estar buscant un lloc on poder aprendre francès i vaig trobar el millor! Sens dubte, Audrey és una de les millors opcions! Vaig començar el curs presencial, però després el vam seguir de manera online, no puc estar més contenta. La meva evolució amb el francès ha estat exponencial des que vaig començar. Audrey és una gran professional, que té en compte totes les casuístiques vitals que ens poden anar sorgint durant tot el procés d'aprenentatge, és respectuosa i sempre ens està animant. Les classes online no han baixat la qualitat, sinó que he rebut el mateix servei o millor. Realment les classes són dinàmiques, interactives i molt productives. A més, es nota molt la seva experiència amb tots els alumnes que ha tingut i sap molt bé quines són les mancances de cadascú de nosaltres i t'aporta recursos per millorar-les. " Llegeix Més...