• slidebg1
  Aprèn francès amb nosaltres
  Cursos de francès presencials o online, intensius o extensius, en grup o particulars a Barcelona. Tria l'opció perfecta per a tu.

LinguaYa La teva Acadèmia de Francès a Barcelona

Cursos de francès intensius, extensius, online o presencials: tria l'opció perfecta per a tu.

Pràctica francès amb el nostre canal de Youtube!

https://www.youtube.com/c/LinguaYaFrancésenVídeo

Cursos de Francès a Barcelona Lingua Ya - Fundadora
Audrey Fundadora

Audrey va obtenir el Màster de Francès per a Estrangers de la Sorbonne a París l'any 2005 i començà a ensenyar francès a diversos llocs i països. L'any 2011 fundà Lingua Ya a Barcelona, una acadèmia de francès familiar i única, on pot compartir la seva experiència i el seu entusiasme per la llengua i cultura franceses.

Per què Lingua Ya?

Perquè som una Acadèmia de Francès única a Barcelona.

Lingua Ya és una escola de francès diferent de les altres. És també un lloc d'intercanvi, de trobades i d'interculturalitat. Lingua Ya té una estructura particular, sense cap ambició de convertir-se en una acadèmia d'idiomes qualsevol. Està gestionada integrament per professors nadius que comparteixen la mateixa filosofia d'ensenyament i respecte pels estudiants.

 • Cursos presencials o online
 • Grups molt reduïts: 7 alumnes online, 8 en presencial
 • Ensenyament d'alta qualitat a preus ajustats
 • Ambient familiar que et donarà confiança: parlaràs des del primer dia
 • Tots els professors són nadius, experimentats i amb diploma universitari
 • Progrés notable i ràpid
 • Activitats culturals en francès i préstec de novel·les en francès gratis
 • Localització cèntrica molt ben comunicada (Plaça Espanya)

Pràctica francès amb el nostre canal de YouTube

Luis Soley

"Si estás buscando clases de francés online, te recomiendo los cursos que ofrece la Escuela de Francés Lingua Ya. Independientemente del nivel que tengas, siempre es posible encontrar el curso que mejor se adapte a tus necesidades. Hoy en día, se hace difícil encontrar un trato tan personalizado en temas de enseñanza. [...] Tanto de forma presencial como a través de cursos online, podrás disfrutar de esta experiencia tan enriquecedora, en un ambiente familiar. Adicionalmente, podrás conocer gente interesante y aprender sobre temas culturales, de historia y actualidad. ¡Te lo recomiendo! Los cursos online son la alternativa idónea para aprender desde casa, y a la vez nos garantizan la flexibilidad que buscamos en circunstancias que limitan el desplazamiento." Llegeix Més...