• slidebg1
  Aprèn francès... sense estrés!
  Cursos de francès en línia, en directe o flexibles amb la nostra plataforma d'E-learning exclusiva. Tria l'opció perfecta per a tu.

LinguaYa Aprèn Francès amb l'Audrey

Cursos de francès online intensius, extensius, en directe o flexibles amb la meva plataforma d'E-learning exclusiva. Tria l'opció perfecta per a tu.

Francès per a Viatgers


No saps francès i tens un viatge pendent a França?
 
El meu nou curs Francès per a Viatgers et brindarà totes les habilitats essencials que necessites per començar a comunicar-te de manera efectiva durant la teva estada, en tan sols 5 setmanes.
 
En vols saber més? Contacta amb mi!

Cursos de Francès Online amb l'Audrey Lingua Ya - Fundadora
Audrey Fundadora

Audrey va obtenir el Màster de Francès per a Estrangers de la Sorbonne a París l'any 2005 i començà a ensenyar francès a diversos llocs i països. L'any 2009 fundà Lingua Ya, una acadèmia de francès única, on pot compartir la seva experiència i el seu entusiasme per la llengua i cultura franceses.

Per què Lingua Ya?

Perquè sóc experta del francès per a Hispanoparlants des del 2009.

Amb la seva escola de francès en línia Lingua Ya, l'Audrey t'ofereix tota la seva expertesa per aprendre francès de manera eficaç i dinàmica, a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.

 • Totes les classes són impartides per l'Audrey!
 • Grups en línia molt reduïts: 8 alumnes com a màxim
 • Ensenyament d'alta qualitat a preus ajustats
 • Plataforma exclusiva d'E-learning si necessites flexibilitat 
 • Progrés notable i ràpid garantit
 • Seguiment constant i personalitzat
 • Activitats culturals presencials a Barcelona
 • Mètode comunicatiu i pràctic: parlaràs des del primer dia

El meu canal de YouTube

Barbara Francesca Porqueddu

"Tuve una muy buena experiencia con la escuela de francés Lingua Ya y con su profesora Audrey. He frecuentado varios cursos intensivos y las clases de práctica oral, que me han permitido avanzar rapidamente con mi nivel de francés. He frecuentado también sus clases de francés online, que han sido de muy buena calidad y muy agradables. Audrey ha sido siempre muy atenta a las exigencias de cada alumno y a crear clases participativas y accesibles. Super recomendada! :)" Llegeix Mès...